menu
en

Reserve a room

Best Rates Guaranteed
Free WIFI
Check availability
Check availability
Ontbijt Kok - 24 uur & Chef de Partie | Kasteel Engelenburg
Kasteel Engelenburg

Ontbijt Kok - 24 uur & Chef de Partie

Ontbijt Kok en Chef de Partie

Kasteel Engelenburg is een bijzonder hotel met restaurant. Op de rand van de Veluwe en de IJsselvallei is Kasteel Engelenburg centraal gelegen tussen Apeldoorn en Arnhem, vlakbij Zutphen en Deventer. Nationaal Park de Hoge Veluwe ligt om de hoek. Kasteel Engelenburg is gemakkelijk bereikbaar met de auto, maar ook met het openbaar vervoer. Brummen heeft een eigen station. Ons à la carte restaurant is gesitueerd in de 19e eeuwse serre en bekroond met 3 rode bestekjes door Michelin, 15,5 punten in Gault Millau en onze wijnkaart is gekozen tot wijnkaart van het jaar 2018 door Perswijn. Daarnaast beschikken wij over diverse salons voor lunches en diners voor gezelschappen. Het prachtige terras aan de slotgracht is gekozen tot terras van het jaar 2018 (Gault Millau).

We serveren uitgebreide lunches en diners op hoog niveau.
Gastvrijheid en persoonlijke aandacht voor onze gasten staan bij ons hoog in het vaandel.

Per direct willen wij onze brigade onder leiding van Niels Minkman uitbreiden met een enthousiaste ontbijt kok en een chef de partie om in onze nieuwe open keuken op hoog culinair niveau gerechten te bereiden om onze gasten een fantastische ervaring te laten beleven.

De keuken van Kasteel Engelenburg kookt op hoog culinair niveau en de specialisatie daarnaast in de wijnen van Zuid-Afrika is absoluut uniek. Wij bezitten de grootste collectie Zuid-Afrikaanse wijn van Europa. Daarnaast is onze Schotse single malt whisky collectie de grootste van Nederland. 

 

We bieden jou:

Een zeer gevarieerde baan in onze keuken met een team van enthousiaste collega’s. Wij zoeken naar uitbreiding van ons keuken team in de vorm van een ontbijt kok en een chef de partie. Als jij ook van aanpakken, uitdagingen en kwaliteit houdt, stuur dan jouw CV en motivatie brief naar de generalmanager@engelenburg.com.