menu
en

Reserve a room

Best Rates Guaranteed
Free WIFI
Check availability
Check availability
Medewerker Bediening - 24/40 uur | Kasteel Engelenburg
Kasteel Engelenburg

Medewerker Bediening - 24/40 uur

Chef de Rang - Medewerker Bediening 24/40 uur

Kasteel Engelenburg is een bijzonder hotel met restaurant. Op de rand van de Veluwe en de IJsselvallei is Kasteel Engelenburg centraal gelegen tussen Apeldoorn en Arnhem, vlakbij Zutphen en Deventer. Nationaal Park de Hoge Veluwe ligt om de hoek. Kasteel Engelenburg is gemakkelijk bereikbaar met de auto, maar ook met het openbaar vervoer. Brummen heeft een eigen station.

Ons à la carte restaurant is bekroond met 3 rode bestekjes door Michelin, 15,5 punten in Gault Millau. Daarnaast beschikken wij over diverse salons voor lunches en diners voor gezelschappen.

We serveren uitgebreide lunches en diners op hoog niveau. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht voor onze gasten staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij wensen onze brigade uit te breiden met een enthousiaste Chef de Rang.

De keuken van Kasteel Engelenburg kookt op hoog culinair niveau en de specialisatie daarnaast in de wijnen van Zuid-Afrika is absoluut uniek. Wij bezitten de grootste collectie Zuid-Afrikaanse wijn van Europa. Daarnaast is onze Schotse single malt whisky collectie de grootste van Nederland.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Chef de Rang. We zijn immers een bedrijf met een grote diversiteit. Naast het restaurant, en het hotel, hebben wij diverse gelegenheden voor lunches en diners, evenals conferentie faciliteiten, huwelijks faciliteiten en een eigen golfbaan met aanverwante faciliteiten, zoals een uitgebreid terras aan de slotgracht.

We bieden jou:
Een zeer gevarieerde baan in prachtige restaurant met een team van enthousiaste collega’s in de bediening. Als jij ook van aanpakken, uitdagingen en kwaliteit houdt, stuur dan jouw CV en motivatie brief naar generalmanager@engelenburg.com.