menu
en

Reserve a room

Best Rates Guaranteed
Free WIFI
Check availability
Check availability
Blog | Kasteel Engelenburg
Kasteel Engelenburg

Blog

Time to say goodbye.

Tuesday, 31 December 2019
Time to say goodbye.
Lieve Gasten,

Time to say goodbye
Paesi che non ho mai
Veduto e vissuto con te
Adesso sì, li vivrò, con te partirò
Su navi per mari che, io lo so
No, no, non esistono più
It's time to say goodbye

Het is de 15e keer Kerst en Oud& Nieuw op de Engelenburg.  Tot wij in 2005 het kasteel overnamen was het hotel en restaurant gesloten tijdens de feestdagen. U zult begrijpen dat de medewerkers  niet onverdeeld gelukkig waren dat wij Kerst en Oud & Nieuw open gingen. Maar gelukkig heeft ons team in de afgelopen jaren ervaren dat het prachtig is om samen een mooi feest voor onze trouwe gasten te mogen organiseren.

Voor ons hebben deze feestdagen ook een emotionele lading. Het is de laatste keer is dat wij onze gasten ontvangen om hun droom te laten beleven.  De afgelopen maanden waren hartverwarmend. Vele gasten kwamen “adieu” zeggen.  Samen hebben wij prachtige herinneringen opgehaald van de bijzondere momenten welke wij in de afgelopen jaren mochten creëren. Hun huwelijk of huwelijksjubileum, de romantische weekenden met zijn tweetjes of het verjaardagsfeest met de familie. De zakelijke bijeenkomst waar ingrijpende beslissingen zijn genomen of de hole in one op de 5e. Op deze momenten realiseerden wij ons des te meer wat een voorrecht wij hebben gehad om ons huis voor u een thuis te laten zijn.

Wij hadden dit natuurlijk nooit kunnen realiseren zonder ons team. Dankbaar zijn wij dat  66% van onze medewerkers langer dan 5 jaar bij ons werkt en 50% zelfs meer dan 10 jaar. In het bijzonder willen wij ons Management Team bestaande uit Gerry Kraayenzank, André van Heest, Joost van den Hul, Béla Pálma, Tom Langenkamp, Jurgen Luppes en Arjen Pleij bedanken voor hun passie, liefde, discipline en enorme inzet.

Uiteraard waren er soms pittige momenten en vervelende gebeurtenissen maar wij kijken terug op geweldige jaren. In 2008 schreven wij in ons boek “de vier seizoenen ”: op Kasteel Engelenburg werd onze hoteliersdroom werkelijkheid. Wij zijn er ook trots op dat we een generatie lang de 25e bewoner en rentmeester van de Engelenburg mochten zijn en dat wij dit prachtige huis mooier kunnen doorgeven.

Op 3 januari dragen wij de sleutels van het kasteel over aan Ton de Lange. Al onze dierbare medewerkers blijven voor u klaar staan om de hooggespannen verwachtingen waar te maken.
Wij vertrekken met een gerust hart en zijn er van overtuigd dat u in de komende jaren met dezelfde egards zult worden ontvangen.   

Maar wij willen u natuurlijk heel veel dank zeggen dat wij u mochten ontvangen en de geschiedenis, de gastvrijheid en de culinaire passie met u mochten delen.

Wij wensen u een gelukkig en gezond 2020!

Johan & Carin Agricola

Comments0


Leave a Reply
First Name  
E-mail    
Comment  
Enter the characters as shown
New Image