menu
en

Reserve a room

Best Rates Guaranteed
Free WIFI
Check availability
Check availability
Blog | Kasteel Engelenburg
Kasteel Engelenburg

Blog

Kerstwens

Sunday, 24 December 2017
Kerstwens

Lieve Gasten,

De lichtjes en de kaarsjes zijn aan
Buiten sneeuwt het bij volle maan
Het gevoel dat je bij kerst altijd bevangt
Is dat je er elk jaar weer naar verlangt

Wat een geweldig jaar 2017 hebben we gehad. Wij mochten u en de uwen in grote getalen verwelkomen. Bijzondere mijlpalen hebben wij voor u verzorgd en deze dierbare momenten konden wij samen delen. In de afgelopen weken zijn wij beloond met een aantal prachtige onderscheidingen van Gault&Millau, Michelin, Lekker, Tripadvisor, Iens en Trivago. Dan realiseer je je dat zo’n waardering heel goed voelt, zowel voor ons team maar ook voor onze omgeving. Gelukkig horen wij deze complimenten ook iedere dag van u, en dat is uiteindelijk het allerbelangrijkst.

In het afgelopen jaar zijn we blijven vernieuwen, soms klein en soms groot. De opfrisbeurt van de vergaderzalen in januari. Maar ook de zeven meest favoriete kamers in het Kaapse Huis zijn helemaal gerenoveerd.

In het voorjaar kregen wij twee bijenkasten. Naast de honingproductie vinden wij het belangrijk om mee te helpen bij het oplossen van de grote problemen die bijen ondervinden. Samen met alle Relais & Chateaux hotels en restaurants hebben wij een manifest gesloten met Unesco. In dit manifest is afgesproken dat wij ons in zetten voor een betere wereld door gastronomie en gastvrijheid.

Een jaar is niet alleen maar honingzoet. Ook waren er zure momenten. Dierbare gasten die ons zijn ontvallen, waarvan sommigen al vanaf het eerste uur de Engelenburg als hun tweede huis zagen. Maar ook enkele van onze collega’s zijn langdurig ziek en willen zo graag weer aan de slag. Aan de andere kant is er Lily die 70 jaar is geworden en nog een jaar heeft bijgetekend als medewerker in onze huishouding.

De kerstdagen en oud & nieuw zijn voor ons toch het hoogtepunt van het jaar. Wij mogen de mooiste gerechten en wijnen serveren en onze gasten laten genieten van de Engelenburg gastvrijheid. Ook na al die jaren geeft dit nog steeds een gezonde spanning.

Daarna nemen we een weekje rust. Om in er in 2018 met ons hele team weer een prachtig jaar van te maken voor u en met u.

Wij wensen u fijne kerstdagen en een gelukkig & gezond nieuwjaar.


Johan & Carin Agricola en alle Engelenburgers


Comments0


Leave a Reply
First Name  
E-mail    
Comment  
Enter the characters as shown
New Image